Deutsch Deutsch


   © ItKin Webdesign
     
  Wagenpark  
     
  Ons wagenpark bestaat uit 20 trekkende eenheden en ca. 35 getrokken eenheden in diverse uitvoeringen. Hierdoor zijn wij in staat om snel in te spelen op de wensen van de klant zodat wij practisch nooit nee hoeven te verkopen. Een groot deel van onze trekkers rijdt inmiddels met milieuvriendelijkere Euro4 en Euro5 motoren.

Al onze wagens zijn voorzien van een moderne TRACK&TRACE systeem, hiermee kunnen wij eenvoudig met onze chauffeurs communiceren en weten we binnen een handomdraai waar het voertuig zich bevindt zonder dat de chauffeur eerst moet worden opgebeld.Eigen wasplaats / eigen onderhoud

Onze wagens worden wekelijks gereinigd waardoor ze altijd in schone toestand rondrijden. In onze eigen werkplaats worden onze voertuigen apk - klaar gemaakt en krijgen de wagens het benodigde onderhoud. Hierdoor kunnen wij stilstand onderweg beperken.

Feenstra en milieu / scholing

Naast de reeds genoemde Euro4 en Euro5 motoren besteden wij ook veel aandacht aan zuinig en defensief rijden en schadevrij rijden middels cursussen. Bovendien wordt de nodige aandacht besteed aan opleidingen op het gebied van Ladingzekeren.

 
     
     
   
     
 

Wensink levert twee Actros trucks aan Feenstra Transport in Damwoude. Meer
 
     
     
     
  Feenstra Int. Transport BV
Achterwei 54 / Achterweg 54
9104 CP Damwâld / Damwoude
Tel. 0511-421321 Fax 0511-423944
Email: feenstra@feenstra-transport.nl
www.feenstra-transport.nl
 
     
     
     
Home Contact Links Opslag Fotoalbum Geschiedenis Wagenpark Nieuws Werkgebied Diensten