(0511) 421 321

Diensten

Transport

Feenstra Transporten BV biedt een uitgebreid dienstenpakket aan:

Huiftransport (Nationaal / Internationaal)

Vervoer van palletgoederen, staalproducten, machines etc. De opleggers zijn voorzien van “code XL” certificaat en allen voorzien van een schuifkap. Een deel van deze opleggers is tevens voorzien van een laadklep.

Open trailer transport

Voor lading die te breed, te hoog of te lang is voor een normale huifwagen hebben wij de beschikking over een flink aantal open trailers. Deze zijn tevens geschikt voor bouwmaterialenvervoer. Voorzien van ontheffingen in NL, BE en DE kunnen we ook buitenprofiel laden. Indien er op locatie geen losmogelijkheid aanwezig is kunnen wij ook lossen met autolaadkraan of meeneemheftruck (Kooi aap)

Speciaal transport

Ook voor het vervoer van exceptionele ladingen en rijdende machines bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn alle vergunningen aanwezig (NL, BE en DE). Voor vervoer van lange- en ondeelbare lading beschikken wij over uitschuiftrailers tot 20 meter.

Geconditioneerd transport

Feenstra Transport heeft jarenlange ervaring in koelvervoer. Of het nu vers, diepvries of verwarmd moet worden vervoerd; wij bieden u de beste vervoersoplossing onder waarborg van het IFS- Logistics kwaliteitssysteem.
Onze koelopleggers zijn allen voorzien van een laadklep en bloemenbreed (43 cc).

Hangend vlees

Een ander specialisme is het vervoer van hangend vlees. Wij beschikken hiertoe over een vloot met hangwerkopleggers. Een deel van deze vleeswagens beschikt over vergunning voor niet volledig doorgekoeld vlees (beter bekend als “twee sterren koeling”). Uiteraard gelden bij dit vervoer strenge voedselveiligheidsnormen waaraan wij ruimschoots voldoen.

Trailerverhuur

Wij verhuren koelopleggers, vleestrailers (met hangwerk), open trailers en tautliners. Dit kan zowel voor korte- alswel langere periode. Informeer naar de mogelijkheden.