(0511) 421 321

Ons wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit ca. 20 trekkende eenheden, welke vrijwel allemaal voldoen aan de Euro-6 norm. Hiermee voldoen wij aan de strengste eisen betreffende uitstoot. Ook verbruiken deze motoren minder brandstof waardoor we het milieu ontlasten. Onze vloot aan opleggers is zeer divers, hieronder een kleine greep:

Open opleggers

Voor vervoer van bouwmaterialen, staal en speciaal vervoer. Breedtevergunningen voor NL, BE, DE voorhanden.

Tautliners

Geschikt voor het vervoer van alle gangbare goederen (al dan niet gepalletiseerd). De opleggers kunnen zowel vanaf boven alswel vanaf de zijkant worden geladen en gelost. Deze opleggers zijn deels voorzien van laadklep en Kooi- aap om zelfstandig laden/lossen mogelijk te maken.

Kraantrailer

Geschikt voor bouwmaterialentransport, vervoer van machines en containers.

Vleestrailers (euro haken)

Speciale opleggers voor het vervoer van hangend vlees. Natuurlijk ook geschikt voor goederen op pallets. Vervoer vind plaats onder IFS- Logistics norm.

Semie dieplader

Voorzien van oprijschotten en uitschuifbaar met een vloerhoogte van 90 cm. Kortom zeer breed inzetbaar. Tevens vergunningen aanwezig voor speciaal vervoer NL, BE en DE.

Koeltrailers

Deze opleggers hebben laadklep en zijn geschikt voor o.a. bloemenvervoer, maar natuurlijk ook voor koel- vries vervoer.

City opleggers

Ideaal voor distributievervoer op moeilijk te bereiken locaties.

Onderhoud en wasplaats in eigen beheer.

In onze eigen werkplaats zorgen we dat de kans op stilstand onderweg tot een minimum word beperkt. Dagelijks en periodiek onderhoud doen we in eigen beheer; voor alle overige zaken (waaronder periodieke keuringen) staan onze truck- en trailerdealers met hun kennis gereed om ons bij te staan. Een schoon wagenpark is ons visitekaartje; daarom worden onze wagens wekelijks gewassen op onze eigen locatie.